четвер, 3 січня 2013 р.

Презентація компютерного центру

    Наша бібліотека  26 грудня 2012 року  приймала гостей на святковій презентації Інтернет-центру  "Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернет" програми "Бібліоміст".
Сьогодні наша бібліотека - це центр відпочинку і духовності цілого мікрорайону. Частими гостями є талановиті письменники, музиканти і просто цікаві особистості. Та найбільше чим пишається наша книгозбірня - це нашими користувачами. Бо в центрі уваги бібліотекаря завжди був і буде користувач, його запити і інтереси. А всі незадоволені запити користувачів  будуть реалізовані в безмежному просторі завдяки Інтернету.

Тому на свято ми запросили меценатів , соціальних партнерів, волонтерів та всіх хто долучився до підтримки даного проекту. Розділила нашу радість Наталія Новакова - координатор роботи з партнерами програми "Бібліоміст".
                              Наші старання і прагнення до змін були помічені регіональним представником програми "Бібліоміст" в Закарпатській області паном А. Вишняком.
 А Квітослава Демидчук привітала всіх присутніх піснею.
Бібліотека завжди потребує уваги від влади, адже їхня підтримка запорука успішної роботи нашої установи. Тому приємним фактом на цій урочистості був подарунок від заступника начальника управління культури Закарпатської ОДА І.І.Канюки, головного спеціаліста управління культури Закарпатської ОДА О.С.Дурунди та заступника начальника управління у справах культури, сім'ї, молоді та спорту О.М.Василиндра. 
До привітань долучились колеги з Закарпатської обласної наукової бібліотеки ім.Ф.Потушняка - Канюка О.А. та директор обласної дитячої бібліотеки
 Чіка В.Г.,які прийшли привітати нас цінними подарунками.
Одне з головних завдань бібліотеки - формування екологічної культури. Ми розуміємо самі і прагнемо довести до підростаючого покоління, що людина це частина природи. Бібліотека разом з регіональним екологічним об'єднанням "Екосфера"бере участь в екопроектах, тому серед важливих гостей була представниця цього об'єднання Станкевич К.І.
 Сюрпризом для всіх присутніх було привітання Діда Мороза і Снігуроньки, які стали першими користувачами Інтернету та надіслали новорічне привітання працівникам програми "Бібліоміст".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...