пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

З Денм народження, Ужгороде!

Ми так святкуєм !
Цими днями наше м. Ужгород  святкувало 1120 річницю з Дня народження . Наша бібліотека , як культурно-освітній заклад  не була осторонь цих святкувань.  Протягом тижня насичена програма заходів  припала до душі не лише користувачам книгозбірні , а й багатьом  мешканцям нашого мікрорайону.
Бібліотечний десант
          Так  24 вересня бібліотечний десант завітав до НВК  «Пролісок» де разом з учнями 1-2 кл. мандрували в краєзнавчому диліжансі «Тисячолітнім містом». Разом з учнями ми  відвідали історичні, культурні родзики, що приваблюють не тільки ужгородців а й гостей нашого древнього міста.
 
 
 
Бібліотечна експозиція

    Про «Ужгород через віки » 
розповіла нашим відвідувачів ретроспективна виставка. 

Вітає Шишлівська школа 
А у середу до нас у гості завітали учні Шишлівської школи.  Бібліотекар Пухир Любов Петрівна  познайомила діток з традиціями, які вже склалися у бібліотеці святкувати Дні народження міста та заходи які намічені провести протягом цьго тижня. А ще дітки мали змогу в Інтернеті переглянути інформацію про екзотичні куточки нашого міста.
 
  
 









Вітання від учнів
ЗОШ №12

 


26 вересня до нашої книгозбірні завітали учні 3-го класу ЗОШ №12 (класний керівник Трофименко М.М.), щоб поглибити свої знання з історії, культури звичаїв та традицій рідного міста. Бібліотекарі запросили малечу до подорожі по оповитих романтичними легендами вулицях і площах древнього Ужгорода. Учні ж продемонстрували знання та бачення сучасного вже міста: декламували вірші, співали пісні та переконали гостей, батьків та користувачів бібліотеки, що місто над Ужем було і залишається одним з наймальовничіших міст України, її коштовною перлиною, адже тут зростають справжні захисники та поціновувачі рідного міста. На завершення завідувачка бібліотеки Форкуца М.М. привітала всіх присутніх з іменинами та запросила на урочистості заплановані з нагоди святкування Дня міста.




 

З Днем народження, Ужгороде!

Але справжнє , велике дійство відбувалося 27 вересня і вийшло за стіни нашої бібліотеки. Адже наше місто – то велика і дружня родина, це наші славні земляки: вчителі, письменники, інженери, лікарі, підприємці, домогосподарки, комунальники та працівники культури, які живуть і трудяться в нашому мікрорайоні. Долучилися до організації свята працівники КП ЖРЕРу №5 при підтримці депутата Ужгородської міської ради Ковальського А.В. А почалося все з турніру  з міні-футболу та волейболу серед юнаків та дівчат, який допомогли організувати працівники центру «Спорт для всіх» (Директор центру –С.Ю. Шпонтак та провідний спеціаліст - Павлов Є.) та вчитель фізичного виховання ЗОШ №12 Іванюк Н.Б.. 

Урочисто відкрив  свято мер міста Віктор Погорєлов





 

 






Танець "Кольорові парасольки" виконали вихованці НВК "Престиж" 

 
З музичним вітанням виступили вихованці ДНЗ "Дивосвіт"




 Припали до душі виступи Владислава Товтина , Олександра Садварі  та співаків з музичної студії «Ремікс».
 





Незабутнім був і виступ учасника «Голосу країни» Віктора Папа.  
 
Пачесних мешканців мікрорайону було відзначено грамотами та подарунками.
 В свою чергу мешканці подякували організаторам за чудове свято та вручили подяки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...