вівторок, 17 червня 2014 р.

Літо кличе до бібліотеки!

                                                                                    
                                                                  
У літечко веселе ми відкриваєм двері!
 
Канікули, канікули - радієм їм щораз.
 
Із книгами й мандрівками
 
Приходимо до вас!
     





        Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває. 
      Кожен день бібліотеку відвідує багато маленьких та дорослих користувачів. Бібліотека-філія №2 Ужгородської ЦБС   радо зустрічає всіх юних читачів у своїй літературній світлиці. Бібліотекарі все роблять для того, щоб діткам було комфортно і цікаво спілкуватися, проводити вільний час.
 Літо в бібліотеці розпочали маленькі школярі ЗОШ №19  (1-А клас) . Під час проведення екскурсій діти відповідали на питання вікторин, загадок, згадували  прислів'я та приказки, розповідали свої улюблені вірші, пригоди.
      












       Попереду у бібліотеці ще багато зустрічей з читачами, де діти зможуть проводити вільний час: розважатися, грати в ігри, дивитися мультфільми, ділитися своїми враженнями, спілкуватися в соціальних  мережах: «Вконтакті», «Скайпі», «Однокласниках». Працівники бібліотеки  радо ознайомлять їх з безліччю цікавинок у світі книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...