середу, 18 червня 2014 р.

Літо кличе до бібліотеки!



"Твоє книжкове літо"



      Ви не знаєте куди заховатися від літньої спеки? Заходьте до бібліотеки. Ось так, як зробили ваші друзі.
     В рамках циклу заходів"Літо кличе до бібліотеки" проведено бібліотечні посиденьки "Твоє книжкове літо".
       Діти зібралися в бібліотеці,  щоб радо зустріти довгочікуваний літній відпочинок.
      Бібліотекарі разом з читачами підбили підсумки читання за попередній рік і нагородили кращих читачів біблотеки грамотами та призами. Аудиторія разом з героями книг мандрувала сторінками книг ювілярів, спробували себе у ролі письменників, стали свідками оголошення переможців конкурсу на кращого читача бібліотеки. Переможці розповідали про свії читацькі щоденники, презентували улюблену книгу. Кожен зміг проявити свою кмітливість, знання, добре порозважатись та поспілкуватись.
      У свою чергу бібліотекарі представили план роботи з читачем на літніх канікулах. Також відмітили, що бібліотека - це літній майданчик відпочинку, де можна не тільки читати, але й малювати, грати в шахи, мандрувати інтернетом, займатися улюбленими справами.
       Але ми хочемо, відмітили бібліотекарі, щоб Ваше літо було книгами зігріте! Після урочистої частини гості смакували печиво, запиваючи "Живчиком".
      Отже, якщо ви залишаєтеся влітку в місті, маєте багато вільного часу, який бажаєте провести з користю - то кращого місця, ніж дитяча бібліотека-філія №2 - Вам не знайти!
       Чекаємо Вас на наших посиденьках.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...