понеділок, 22 грудня 2014 р.

Цикл Новорічно-Різдвяних свят.

"Забілів снігами гай, іде святий Миколай"


19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

З поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов’ю нашого народу. Усе життя св. Миколая – це нескінченні благодіяння і чудеса, подані стражденному людству. Він покровитель землеробства і скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах. Він швидко з’являється скрізь, де потрібна його допомога. І нині він приходить до тих, хто кличе його допомогти і заступити від біди. Про це довідалися учні ЗОШ №8 (5 та 6 класи) завітавши до бібліотеки в цей день.Бібліотекар, Петрішак Алла, розповіла присутнім про те,чим відрізняється Миколай від Діда Мороза, які традиції повязані із святкуванням Новорічно-Різдвяних свят.Діти активно прийняли участь у вікторині та із задоволенням переглянули мультфільми про св. Миколая.









Новорічний карнавал "Дід Мороз несе мішок, в ньому повно загадок"

На зміну св. Миколаю до нашої бібліотеки завітали Дід Мороз, Снігуронька, Бабуся Ягуся та символ наступного року -  Коза. Свято для малечі мікрорайону та його жителів відбулося за підтримки депутата Ужгородської міської ради Ковальського Анатолія Володимировича. Діти та дорослі  приймали участь в іграх, танцях, розіграшах та конкурсах і були нагороджені різноманітними призами та подарунками. Особливий подарунок від Ковальського А.В., планшет та підключення до мережі інтернет, отримала  активна читачка нашої бібліотеки Горна Настя.

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...