середу, 23 березня 2016 р.

Все Закарпаття читає дітям

"Творчі читання з Мирославою Копинець"
 
   Наша бібліотека є активним учасником акцій , мета яких є відродження традиції читання.  Тому із задоволенням долучається до чергового соціокультурного проекту "Все Закарпаття читає дітям".  Основна  його ціль -щоб батьки зрозуміли, що дітям треба читати хоча б по 20 хвилин в день. 


   Книга у житті людини, що досягла успіху,  роль у становленні її як особистості, фахівця, спогади та враження про  перечитані книги, приклад батьків, який вплинув на життєвий вибір Мирослави Копинець — про це говорили  з учнями 2-В класу ЗОШ №12.  Ім'я нашої гості-читця професійно не пов'язане з книгою , вона артистка  заслуженого академічного Закарпатського народного хору   та відома ужгородська етно-фольк-виконавиця за плечима якої чимало музичних відзнак. Та поетичне слово батька Степана Жупанина і музика , яку вчила мати, відобразилися на барвистому рушнику долі Мирослави.
   Сьогодні Мирослава завітала до бібліотеки, щоб почитати дітворі твори свого відомого батька , а ще заспівала декілька пісень із свого репертуару. Бібліотекар Демидчук Н. Й. презентувала книжкову виставку, що була приурочена 80 річчю з дня народження відомого закарпатського письменника С. Жупанина . Між гостею і дітками відбулася відверта розмова, яка запам'ятається присутнім надовго.
   Бібліотекарі впевнені, що проведення зустрічей користувачів - дітей з відомими особистостями регіону, допоможе залучити якомога більше юних та кмітливих до прочитання різноманітної літератури.





Немає коментарів:

Дописати коментар

#сокоти_сакури!2024