пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Тиждень права.

       Традиційно в бібліотеці на початку грудня кожного року проходить Тиждень права. Цього року почався Тиждень права в бібліотеці 5.12.2016 року створенням інформаційної зони "Права свої знай, обов'язки не забувай!" У фойє бібліотеки виставлений стенд "Права дитини", розмістили виставку літератури та роздатковий інформаційний матеріал.
         6 грудня працівники бібліотеки представили нашим користувачам відеопрезентацію " Право - мистецтво добра і справедливості".
         7 грудня Правову абетку "Подорож до країни Закону, Права і Моралі провела зав. бібліотекою Форкуца М.М.".
          В рамках акції "16 днів проти насильства" 8 грудня у бібліотеці проведено просвітницький тренінг з учнями Угорськомовної гімназії імені Другетів (кл.керівник Рінгер К.В.). Бібліотекар Демидчук Н.Й. розповіла про акцію "16 днів проти насилля", а психолог Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді м. Ужгорода Геба Т.А .провела тренінг "Ні -  насильству над дітьми!"
          Завітали працівники бібліотеки до ДНЗ "Дивосвіт", щоб долучитися до проведення дитячого ранку "Великі права -  маленької дитини". Бібліотекар Л.П. Пухир познайомила вихованців садочку з порушенням прав героїв в сюжетах дитячих казок.
            9. 12.16. року вікторину "Права свої знай, обов'язки не забувай!"провела бібліотекар Демидчук Н.Й. з учнями 4 класу ЗОШ №8 ( Тюшка Т.Ю.). Спочатку дітки мандрували сторінками Світової книги прав дитини, а потім відгадували питання  вікторини.
         А взагалі, протягом тижня, всі користувачі бібліотеки були ознайомлені з літературою на правову тематику.




 Інформаційна зона "Тиждень права"


Правова абетка "Подорож до країни Закону,Права і Моралі" 




Тренінг "Ні -  насильству над дітьми!"



Дитячий ранок "Великі права -  маленької дитини."



Вікторина "Права свої знай, обов'язки не забувай!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...