понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Вік життю не завада.

Шановне наше мудре, досвідчене, найстарше покоління!
 Здоров'я Вам!   
Хай менше буде болю! 
Хай менше буде 
страху за дітей, онуків, близьких... 
І нехай діти та  онуки почують Вас!     







      В теплій, щирій, відвертій атмосфері в нашій бібліотеці 1 жовтня відбувся захід до Дня людей поважного  віку та Дня ветерана. На заході були присутні активісти бібліотеки: сім'я  Разінкових - Ніна Іванівна та Іван Петрович; Ніна Федорівна Войтковська - ветеран праці, ветеран Другої світової війни, блокадниця Ленінграда; Юрій Миколайович Чумаков -  ветеран праці, викладач, переселенець з Донецька та інші.  Юрій Миколайович ознайомив присутніх з методикою відновлення зору.
    Привітала всіх присутніх бібліотекар Демидчук Надія Йосипівна і побажала всім людям поважного віку здоров'я, турботи від близьких та завжди залишатись такими ж позитивними, повними сили, енергії та прикладом для наслідування.
     Згадали присутні і про свята, які відзначають в цей день, а це: День ветерана в Україні, День людей поважного віку, День вчителя, День музики. За філіжанкою кави ветерани згадували про свята  проведені в бібліотеці та складали плани на майбутнє.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...