пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Зустріч з художником Тюшком Б.С. "З олівцем у руках і ніжністю у серці".


Щорічно, у другу неділю жовтня, в Україні святкують День художника. Художник це людина,  яка бере натхнення звідусіль . Художник це певною мірою чарівник, адже йому вдається зупинити мить, щоб незабаром перетворити її у вічність. Художники створюють красу та служать їй. Твори мистецтва збагачують людську думку, виховують високі ідеали благородства, добра і злагоди.
Тому і в нашій бібліотеці  днями пройшла зустріч з художником та вчителем-методистом ЗОШ №8 Тюшком Богданом Степановичем, який напередодні  Всеукраїнського дня бібліотек , Дня вчителя та Дня художника організував виставку під назвою «Мелодія рідного краю».   Роботи  художника доповнили і картини художниці та вчительки образотворчого мистецтва Ужгородської ЗОШ №6 Гуменюк Лесі Богданівни. На зустріч  з художником  були запрошені студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв  та зацікавлені читачі.
Богдан Степанович захоплююче розповідав про свою професію, роботу над картинами, проведення уроків та пленерів. Також він ознайомив всіх присутніх з своїми методичними посібниками.  Користувачі дізналися не тільки про мистецтво Закарпаття, а й про культуру нашого краю. Всі присутні з задоволенням слухали гостя та задавали питання, а він з захопленням відповідав на них.













Немає коментарів:

Дописати коментар

#сокоти_сакури!2024