понеділок, 6 листопада 2017 р.

Тренінг

     
       Днями у  нашій бібліотеці  відбувся семінар-тренінг “Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення України”, де зібралися громадські активісти, представники організацій, що займаються допомогою внутрішньо переміщеним особам, журналісти. Тренерами проекту були Мельник Оксана та Арсен Келічавий, експерти Громадської організації “Поруч”, що є імплементуючим партнером МОМ.
Учасники визначили три найактуальніші питання, що можуть згуртувати ВПО та місцеве населення: екологія, дозвілля і комунікація. Розділившись на три групи, вони прописували план заходів по кожному з цих напрямків. Після цього відбулася презентація цих напрацювань та їх обговорення, оскільки даний тренінг спрямований не лише на відпрацювання навичок по написанню проектних заявок, а на те, щоб пропозиції учасників вже за кілька місяців були втілені в життя.














Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...