пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Акція"#сокоти_сакури!"



        Сакура - дерево, яке є візитівкою Ужгорода.  Цвітіння японської вишні -  пора коли ужгородці і багато гостей, які приїжджають в наше місто, щоб помилуватися цим рожевим дивом. Традиційно в час цвітіння  сакур наша бібліотека проводить акцію"#сокоти_сакури!".  Працівники бібліотеки підготували  для розповсюдження інформаційно-просвітницькі листівки правильного поводження з цими деревами, закликаючи сокотити,  захищати та берегти це дерево для майбутніх поколінь.
       В стінах бібліотеки пройшов майстер-клас по виготовленню квіток сакури власними руками. Виготовляли маленькі гілочки з рожевими квіточками школярі НВК "Первоцвіт" (вчитель Головачко Т. М.). Разом з майстринею на всі руки Квітославою Бачинською вони вчилися робити це диво, що майже нічим не відрізнялося від справжніх квіток. Виготовляти квіти було цікаво, адже непомітні на перший погляд штучні пелюстки в їхніх руках за лічені хвилини перетворилися на чудові прикраси.
             Майстер-клас завершився яскравим флеш-мобом  "#сокоти_сакури!" та весняною фотосесією з виготовленими квітками сакури.

























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...