середу, 6 червня 2018 р.

Літо за правилами.

     Сьогодні у бібліотеку завітали учні із пришкільного літнього табору, який діє при НВК "Первоцвіт". Під час зустрічі  бібліотекар Демидчук Надія розповіла про важливі правила, які мають знати діти під час канікул. Маленькі гості  активно доповнювали бесіду-застереження своїми знаннями, переглядали повчальні мультфільми та відеосюжети про  основні правила, як безпечно провести літо. А щоб краще діти запам'ятали  правила безпечної поведінки влітку, працівники бібліотеки запросили інспектора Ужгородського відділку поліції Світлану Сергіївну  Косенко. Вона цікаво розповіла дітям про небезпеки, які на них чатують на воді, на природі та на дорозі. Дітлахи одержали інформаційні матеріали від гості і уважно їх вивчали.
      На завершення працівники книгозбірні побажали всім, щоб літо для них було яскравим і безпечним. Зустріч у бібліотеці була дуже важлива для всіх. Адже вона стосується життя та здоров'я.








 







Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...