пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Акція "#Я_хочу_миру!"

 
     21 вересня  все людство відзначає День миру - день відмови від насильства та припинення вогню в усьому світі. Ця дата є закликом відмовитися від воєнних протистоянь та стати на шлях діалогу. Тема миру є надзвичайно актуальною в Україні.
      Спільно з громадською організацією "Веста" працівники бібліотеки провели акцію "#Я хочу миру!". Майстер-клас з виготовлення паперових голубів миру провели з учнями 4-Б класу " НВК Первоцвіт" (вчитель Головачко Т. М. ). Голова ЗГЖО "Веста" Інна Василівна Сабадош розповіла, чому голуб є символом миру за біблійним переказом. Виготовлені голуби були "випущені" у символічне голубе небо.
        Інша група дітей  під керівництвом професійного вчителя малювання - Гудь Олени Іванівни провели малюнок на асфальті. В дитячих малюнках відчувались переживання дітей за мир в нашій країні.
      На завершення всі учасники прийняли участь у флеш-мобі "#Я хочу миру!". Акція закінчилася спільною "Молитвою за Україну". До неї долучилися і діти, і батьки, і перехожі...




























Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...