понеділок, 3 червня 2013 р.

До Міжнародного Дня захисту дітей.

1 червня бібліотека-філія №2 Ужгорода разом з ЖРЕРом №5 влаштували свято для дітей на майданчику, розміщеному на перетині вулиць Грушевського – 8-Березня.

        Для працівників бібліотеки це свято – традиційне, концерт для дітей усього мікрорайону вони влаштовують щороку.
       
         Почалося святкування звичайно ж з бібліотеки, де урочисто нагородили кращих юних читачів року, а окрім цього ще напередодні у бібліотеці відбувся турнір з шахів та шашок.




Як зазначила  керівник бібліотеки Марія Михайлівна Форкуца, на святі зібралося багато читачів бібліотеки, чимало дітей з Нового району і не тільки.


    
                                                                                 

   З самого ранку діти змагалися у велогонках, естафеті, та навіть намалювали величезну мозаїку з малюнків на асфальті. До цього конкурси долучилися понад 50 дітлахів, допомагали їм і батьки. Серед майже 30 малюнків, організатори обрали найкращі, але призи отримали усі юні художники.
 

          На ігровому майданчику організували справжній концерт, на захід прийшли багато глядачів. Для дітей виступили ряд дитячих колективів та виконавців, серед яких і відомий вокаліст з проекту «Голос країни. Діти» - Віктор Папп.

 
 
Вітання міського голови Погорєлова В.В.
 
та заступника -  Фленька В.Ю.
 


 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...