понеділок, 18 травня 2015 р.

Міжнародний день сім'ї.

 
 
      1989 року Асамблея ООН проголосила 1994-й Міжнародним роком сім'ї. Мета – поглиблення розуміння питань родини, об'єднання можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов'язаних із сім'єю. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.
      Отже, 20 вересня 1993 року, відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН, було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначають щороку 15 травня.
Сім’я -  як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
      З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни.
.     15 травня — чудовий привід, щоб сказати своїм близьким прості й водночас найважливіші слова – "Я люблю і ціную тебе, це щастя, що ми – сім'я!"
      Тому, у цей день користувачі нашої бібліотеки отримували інформацію про відзначення цього свята. Бібліотекарі провели день сімейного читання "Сім"я -  велика святість". Діти міркували про значення сім"ї для них, суспільства, розповідали цікаві сімейні історії, декламували віршики та співали пісні. У бібліотеці протягом дня панувала сімейна атмосфера.
 
 
 
 
 
 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...