четвер, 17 листопада 2016 р.

Міжнародний день толерантності

Результат пошуку зображень за запитом "квітка толерантності"На Землі повинні дружити маленькі й великі, товсті й худі, білі й чорні, кішки й собаки, дорослі й діти, Африка й Євразія - усі повинні домовлятися між собою. До такого висновку дійшли користувачі бібліотеки, розбираючись в такому питанні, як толерантність. Два дні підряд  в бібліотеці відзначали день толерантності під назвою "Толерантність - шлях до миру" з учнями ЗОШ №8 4-В класу (Тюшка Т.Ю.) та  ЗОШ №12 3-В класу (Костьо В.М.). 
       Діти складали квітку толерантності, слухали казки про терпимість, грали в ігри на виявлення почуттів до ближнього, говорили один одному компліменти. Перевірити чи терпимі діти один до одного допомогли тести, які провели студенти УжНУ факультету психології Зубанич Катерина та Мазюта Маріанна. 
          Всі разом дійшли висновку, що свобода кожного з нас грунтується на солідарності всіх, адже не даремно щороку 16 листопада на міжнародному рівні відзначається Міжнародний день толерантності.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...