середу, 19 липня 2017 р.

Діти Заходу для дітей Сходу...

Днями  в нашій бібліотеці відбувся захід, присвячений дружбі дітей Заходу і Сходу.  Пазл «Схід і Захід разом» виготовив ГО«Паралельний світ» Андрій Доніченко, який сам був присутній на зустрічі з дітьми. На розмальовку пазла зібралося більше 25 дітей. Провела розмальовку випускниця Закарпатської художньої академії Мирослава Костьо. Кожен з учасників заходу отримав по одному пазлу області України. Під час розмальовки діти отримали інформацію про обласні центри України. Цей пазл, зроблений А.Доніченком і розмальований користувачами нашої бібліотеки,  був своєрідним подарунком дітям зі Сходу України на згадку про відпочинок на Закарпатті. Цей подарунок був переданий представнику Головного управління національної поліції в Закарпатській області Андрію Курті, який передасть подарунок дітям зі Сходу на згадку про наш край.
На завершення зустрічі діти залишилися задоволені корисною справою, отримали солодощі, а представники поліції подарували дітям  закладку для книг з корисною інформацією.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...