понеділок, 12 лютого 2018 р.

"Світ пригод Всеволода Нестайка"

      Поринути у світ пригод – це найцікавіша справа, особливо, коли ви  школярі і за шкільною програмою вивчаєте геніальні твори письменника. Та найцікавіше занурюватися у пригоди з вірним другом. Таким другом та провідником може стати для дітей Всеволод Нестайко. 
       Нестайко найславніший український письменник. Вже багато років його книги лідирують серед запитів читачів у бібліотеці. Важко сказати, що робить твори Нестайка геніальними.Це щось магічне живе на сторінках його творів і притягує до себе читачів. Своїми веселими, дотепними і мудрими казками й повістями Нестайко радує, веселить і повчає.
        Свою подорож у світ пригод здійснили учні 4-В класу УЗОШ №12 (вчитель Костьо Віталія Михайлівна), для яких  бібліотекарі підготували літературну годину «Світ пригод Всеволода Нестайка» та уривок з фільму «Тореадори з Васюківки». Також четвертокласники жваво обговорювали  прочитані твори письменника та з цікавістю розглядали новинки Нестайка, які є в нашій бібліотеці.













  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...