середу, 8 травня 2019 р.

Переможці назавжди з нами.

        «Разом з дорослими за оборону Батьківщини стояли і діти. Їх дитинство було сповненим такими подіями, які важко вигадати навіть письменнику » - саме такими словами Демидчук Надія розпочала зустріч дітей з очевидцями війни.
Поспілкуватися зі школярами сюди сьогодні завітали Войтковська Ніна Федорівна, блокадниця Ленінграду, ветеран Другої світової війни, Разінков Іван Петрович, ветеран Збройних сил СРСР, а також ветерани праці та діти війни. Захід урочисто розпочали з музичної гри Народного тріо бандуристів «Чарівні струни Карпат» Ужгородського міського центру дозвілля – будинку культури (керівник Марія Шиян). Далі зустріч перейшла у формат товариського спілкування між дорослими та дітьми. Школярі НВК «Первоцвіт» з вчителем Тетяною Головачко уважно слухали розповіді очевидців, не соромлячись озвучувати свої запитання. А в знак вдячності учні привітали присутніх квітами і солодощами.
     За словами завідувачки бібліотеки Марії Форкуци, такі зустрічі є надзвичайно важливими, тому що  це наша історія. Адже з  кожним роком очевидців тієї трагічної доби стає усе менше, ми повинні цінувати кожну мить спілкування з ними.
 За чашкою запашної кави та чаю усі присутні довго спілкувалися, згадували прожиті роки та складали плани на майбутнє…























Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...