пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

"Україна - це доля. Вона в нас одна".

             Є дати, які виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відносяться і День Державного Прапора, і День Незалежності України.
      У нашій бібліотеці вже традиційно відзначили святкування цих дат. Присутніх у залі привітала бібліотекар Надія Демидчук та провела пізнавальну подорож Україною, а також розповіла про державні символи і Незалежність нашої держави.
      Україна - це історія народу, який бореться протягом віків за свою незалежність. Бібліотекар підкреслила, що ми маємо бути  гідними пам’яті загиблих, за незалежність держави  і не опустити знамено їхньої боротьби ні перед якими негараздами. Присутні вшанували героїв хвилиною мовчання та пов’язали патріотичні стрічки на умовне  «Дерево пам’яті».  А далі, як і прийнято в день народження, діти вітали свою країну піснями і віршами  та малюнками. Присутніх також привітав ужгородський активіст Микола Яцков,  запросивши всіх прийняти участь у Всеукраїнській  акції “Намалюй, якою ти бачиш Україну через 5 років”.
          Завершилося свято флеш-мобом «З Днем народження,Україно!».
















































Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...