четвер, 4 вересня 2014 р.

Книжкова виставка

"Шевченко це- Україна"
В історії кожного народу, серед її великих творців, є люди, імена яких оповиті невмерущою любов’ю та славою. Таким самородком в українців є Тарас Григорович Шевченко, чия безмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського духу. Тарас Шевченко для України – не просто народний поет, якого доля обдарувала багатьма талантами. Національний пророк, апостол правди, заступник правди, заступник знедолених, провидець – так називають його українці.
З метою гідного відзначення 200-річного ювілею видатного сина українського народу, Указом Президента України від 11.04.2012 № 257/2012, 2014 рік оголошений Роком Тараса Шевченка. І дитяча бібліотека філія -2 Ужгородської ЦМБС підхопила естафету святкування.
Для якнайширшого розкриття змісту і творчості Тараса Шевченка у період відзначення 200-річчя від дня його народження в нашій книгозбірні оформлено ювілейну книжково-ілюстративну виставку для дітей «Шевченко це - Україна». Виставка розгорнута на відділі по обслуговуванню дошкільнят та учнів 1-5 кл. та користується широкою популярністю. Яскраво оформлений куточок манить маленьких користувачів і батьків представленими книгами та цікавим дизайном оформлення. Виставка має 4 розділи: «На струнах Кобзаревої душі», «Землі рідної великий син», «Знову відкриваю Кобзаря» та є частиною книжкової експозиції «Моя країна – Україна». Представлені на виставці документи ;художні ,краєзнавчі, періодичні, образотворчі завжди змістовно використовуються при проведенні масових заходів та органічно доповнюють літературні, пізнавальні та ігрові міропририємства пов’язані з Шевченком.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...