вівторок, 5 квітня 2016 р.

Великий Книжковий БУМ



Щороку, в останній тиждень березня, для дітвори з'являється чудова нагода насолодитися відпочинком у поєднанні з читанням книг. Хоч  цей Тиждень дитячого читання має вже сталі традиції, та все ж бібліотекарі вирішили провести цьогоріне дійство у дещо іншому форматі.  Літературні сюрпризи, голосні читання, вікторини, майстер-класи, екскурсії, подарунки та багато іншого чекали на відвідувачів нашої бібліотеки цього тижня.  Кожен день був приурочений різній тематиці:  поезії,  краєзнавству,  здоров'ю, природі, патріотизму. Приємно відзначити, що батьки активно долучалися до запланованих міроприємств.



В рамках акції "Все Закарпаття читає дітям" гостею-читцем була Мирослава Копинець-артистка заслуженого академічного Закарпатського народного хору відома ужгородська етно-фольк-виконавиця.
Книжковим сюрпризом для читачів стала запропонована десятка найкращих англомовних письменників .







 
День здоров'я бібліотечні працівники cільно з учнями ЗОШ №8 провели освітньо-профілактичний захід "Здолаємо туберкульоз разом"


 



У майстерні гарного настрою, в день творчості, легенди про писанки переплелися з майстерністю і вправністю дітвори.
 Цей день не був приурочений лише читанню творів українських письменників, що описують природу: Г. Тютюнника, Є. Гуцала, В. Сухомлинського та ін. Користувачі жваво обговорювали проблему забрудення наших річок і лісів  відходами та майстрували великодні кошики з  одноразових пластикових стаканчиків.
 
 
Вихованці ДВЗ "Дивосвіт" та НВК "Первоцвіт" завітали  до біблотеки і  стали свідками того , що бібліотека це  - "Країна добрих казок"
 
 Завершальним заходом тижня була бібліогуморина "Де сміються люди, там біди не буде".
 



 
 
Закриття Тижня дитячого читання завершилося нагородженням переможців конкурсу "Книгоманія 2016".Також найактивніші користувачі бібліотеки, що відвідували заходи протягом тижня, одержали солодкі паодарунки та нагороди.



 
Не зважаючи на завершення тижня читання, знайомства з книгою продовжуються. На читачів чекають різноманітні цікаві заходи, мандрівки та подорожі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...