пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Майданчик дитячої творчості.


    День міста – це особливе свято. Тим більше, що нашому древньому і вічно юному Ужгороду виповнюється 1126 років та 100-річчя офіційної назви міста. Не кожне місто України може пишатися такою історією, напрочуд неповторною аурою і позитивною енергетикою. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини.
Мешканці нашого мікрорайону із задоволенням прийняли участь у святкуванні, яке організувала бібліотека. До проведення свята долучилися ЗДО №29 «Дивосвіт» (завідувачка Чаварга О. Ю.), ЗДО №8 «Дзвіночок» (завідуючий Пагулич О.),   Ужгородський коледж культури та мистецтв (директор Шетеля Н. І.), коледж мистецтв ім. А.Ерделі та ГО «Паралельний світ» (Андрій Доніченко), який презентував пазл нашого міста.
У дворику розваг відбулися різноманітні заходи: майстер-клас «Смайлик для друга», майстер-клас з фоамірану, малювали «Диво з дитячих долоньок»  з найменшими дітками студенти коледжу мистецтв, а ігри та розваги підготували  для присутніх студенти 4 курсу коледжу культури та мистецтв Манзулич Анастасія та Височанська Марія. Наймелодійнішою краплиною свята став виступ вокалісток коледжу культури та мистецтв Хрипти Лілії та Томащук Альони. Карту міста зацікавлені складали з окремих пазлів з Андрієм Доніченко (ГО «Паралельний світ»). У зоні відпочинку відбувся кавовий діалог між мешканцями старшого покоління. Закінчилось святкування флеш-мобом «Я люблю Ужгород!».
Отак святкували День народження Ужгорода в одному з мікрорайонів великого міста.











































Немає коментарів:

Дописати коментар

Ким я мрію бути?

  У перший день травня, коли світ відзначає день весни і праці, на занятті з ПСП з елементами творчості у бібліотеці з дітками говорили про ...