неділю, 17 березня 2013 р.

Шевченківські дні у бібліотеці




 Тарас Шевченко! 
    Його безсмертне ім'я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серці народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджують у людей щирі і благородні почуття. Твори великого Кобзаря стали для наших сучасників справжньою енциклопедією життя , донесли до нас героїку того часу. Тому в ці березневі дні бібліотека запрошує своїх користувачів на Шевченкові іменини.
   Книжкова виставка,"На вічнім шляху до Шевченка", що була експонована на відділі по обслуговуванню дошкільнят та учнів молодших  класів, ознайомила користувачів із спадком видатного Кобзаря.  В рамках Шевченківського тижня, з 11 по 15 березня, були проведені такі заходи: "В нім дух України" -огляд творчості; "Пам'ятники Кобзареві"-заочна подорож; "Слухайте голос безсмертний Тараса"-поетичний конкурс; "Живуть,Тарасе, поміж нас і голос твій і пензель твій, і слово"-літературно-музична година. Активними учасниками цих міроприємств стали учні 2-3 кл. ЗОШ №12.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...