понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Екскурсія до бібліотеки.


       Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Саме з цією метою у стінах нашої бібліотеки відбулася екскурсія "Заходьте, будь-ласка, у казку!",  учнів СНВК " Первоцвіт" 1-А клас (вчитель Гуштан М. Ю.) та 1-Б клас (вчитель Головачко Т. М.)
     Діти дізналися, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перші паперові книги і перша друкована книга, що таке «абонемент», «читальний зал», де розміщені книги. Дітям було цікаво і корисно дізнатись про важливу роль бібліотеки у житті людини. Адже, завдання бібліотекарів залучити учнів до читання книг бібліотеки, навчити їх користуватись бібліотекою, виховувати любов до книги і бережливо ставлення до неї. Бібліотекарі  ознайомили дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування молодших  класів, з правилами користування книгою та бібліотекою. В ході екскурсії діти ознайомилися з куточком користувача Інтернету.
    Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких гостів.









 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...