пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Намисто для міста.

Я горджусь народженням у місті   
Що пульсує тисячу вже літ!            
Ужгород в карпатському намисті - 
Вкраплена перлина в диво-світ!!!  









   Сьогодні в нашій бібліотеці відбулося святкове дійство "Я горджусь народженням у місті, що пульсує тисячу вже літ!", присвячене  1124 річниці з дня народження Ужгорода.
          Ужгород - перлина Карпат, золоті ворота України і Європи, чудове місто, відкрите для всіх, на гербі якого вже багато віків красується виноградна лоза - символ багатства, життєлюбства і братерства. Разом з бібліотекарями семикласники ЗОШ №12 (директор Харіна Я.Ю.)   складали святкове намисто для свого міста. Відкриваючи букви-намистинки, діти поринули у світ історії, культури та мистецтва любого Ужгорода. Віддаючи шану місту, учні читали вірші ужгородських авторів, співали пісні про Ужгород, переглянули відеопрезентації. Також вони з зацікавленням читали 33 факти про Ужгород. До свята долучилася випускниця бібліотечного відділу Ужгородського коледжу   культури і мистецтв Оксана Чекета, продекламувавши вірш Г.Томенюк "Ужгород".
      Подарунок отримала і бібліотека - це пазл Закарпатської області від голови ГО "Паралельний світ" А.Доніченка, який закликав присутніх вивчати рідний край і почати з Ужгорода.
        



























Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...