середу, 15 травня 2019 р.

Родинне свято в бібліотеці.

 
     Справжньою школою виховання, щедрості, душевності і чуйності є сім'я: ставлення до матері, батька, дідуся, бабусі, братів, сестер є випробування людяності,  -  казав В.Сухомлинський. 
      За цією заповіддю великого педагога відбулося в бібліотеці свято, яке поєднало  День матері і День сім'ї. Бібліотекар Любов Пухир розповіла дітям про два найпрекрасніших свята - День матері та Міжнародний день сім'ї. Адже ці свята зворушливі для кожного серця, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами,  яка завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде завжди щиро любити свою дитину. Міцна родина, повага до матері та батька - споконвічні цінності українського народу. Дружна сім'я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.
       Вихованці школи Святого Франциска зі своїм педагогом Оксаною Лакатош підготували літературно-музичну композицію "Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь". Дітки у віршах і піснях розповідали про родинне свято матері, яке уособлює в собі три найдорожчі образи: Матері Божої, матері України та рідної неньки.
     На завершення бібліотекар Надія Демидчук провела тест "Мама й тато - мій скарб?". Підбивши підсумки тесту дійшли до висновку, що за порадами в усіх справах потрібно звертатися до батьків і часто самим  пропонувати їм допомогу. Адже мати вдома таких надійних друзів справжній скарб для них.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...