вівторок, 26 квітня 2022 р.

#сокоти_сакури 2022!

 


Символом Ужгорода називають японську вишню – сакуру. Вона рожевою піною своїх квітів надзвичайно яскраво прикрашає наше місто весною. Цвітіння сакури на Закарпатті - це улюблений період року для десятків тисяч туристів і мешканців міста.

         Цьогоріч у рамках акції #сокоти_сакури в бібліотеці  проведено майстер-клас, на якому дітки виготовили квітки сакури, щоб заповнити умовне дерево «японської вишні» цвітом. Охочих прикрасити дерево було багато, тому що дітки були присутні не лише з нашого міста, а й з числа внутрішньо переміщених осіб, що тимчасово проживають в Ужгороді.

Присутні дізнались цікаві факти про рожеве дерево, розвінчували міфи про сакуру, навчилися як правильно фотографуватися біля дерев. Інформаційно-просвітницька акція проводиться щорічно в бібліотеці для того, щоб застерегти містян та гостей не нищити сакури, а зберігати і милуватися ними, робити фото, адже фото біля сакури – найвдаліша пам’ятка про весняну красу нашого міста.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...