пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

Кавові діалоги

 Обслуговування людей похилого віку сьогодні є пріоритетним напрямком діяльності нашої бібліотеки. Людей, різним за віком, професією, творчою діяльністю, згуртовують «Кавові діалоги». Це бібліопосиденьки, які проводяться щомісяця у форматі вечорів, концертів, тренінгів або просто спілкування з цікавими людьми за чаєм чи кавою. Адже головне на таких заходах – надавати його учасникам можливість корисно і змістовно проводити час.

Користувачі бібліотеки, серед яких і ВПО вперше познайомилися з волонтерами Товариства Червоного Хреста Закарпаття, які надають психосоціальну підтримку дітям, сім’ям та особам поважного віку. Волонтери розповіли як у складних умовах війни впоратися зі стресом, розвивати комунікацію і запропонували проводити різні заняття з психосоціальної підтримки. Спілкування і відпочинок присутніх зігрівали серця теплом позитивних емоцій та нових вражень.
Такі заходи підтверджують, що життя людей поважного віку може бути активним і цікавим, а готові алгоритми допомоги від волонтерів їм у цьому допоможуть.












Немає коментарів:

Дописати коментар

#сокоти_сакури!2024