понеділок, 11 вересня 2023 р.

Це Ужгород милий, зелений, коханий...

         Відгомоніли чудові дні народження нашого міста. Цього року місто над Ужем відсвяткувало вже 1130 річницю. У ці дні кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини.

Наша бібліотечна спільнота активно доєдналася до відзначення Дня міста. Протягом тижня користувачі знайомилися з літературою про Ужгород та долучилися до оформлення фотозони. З маленькими вихованцями ЗДО №29  «Дивосвіт» провели флешмоб «Я люблю Ужгород». На занятті з елементами творчості з волонтерами ПСП діти створювали картинки «Моє уквітчане місто». Діти зі Школи Святого Франциска прийняли участь у пізнавально-розважальному заході «Це Ужгород милий, зелений, коханий…». У відеомандрівці познайомилися з цікавими маршрутами та родзинками нашого міста, розгадували ребус. А ще складали пазл України від Андрія Доніченка, адже Ужгород – частинка України. Присутні на заході бажали своєму місту добра, миру і перемоги та дякували ЗСУ за можливість пізнавати та славити наше місто.

Всі заходи до Дня Ужгорода були благодійними, тому колектив бібліотеки передав певну суму коштів волонтерам, що опікуються нашими захисниками в ужгородських лікарнях.




































 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ким я мрію бути?

  У перший день травня, коли світ відзначає день весни і праці, на занятті з ПСП з елементами творчості у бібліотеці з дітками говорили про ...