пʼятницю, 1 червня 2018 р.

День захисту дітей в бібліотеці

   
    Для дітей мікрорайону вулиці 8 Березня-Грушевського до Міжнародного Дня захисту дітей було організовано святкове дійство "Свято дитинства у цілому світі - це місія честі любові й добра". Місію любові і добра бібліотека виконує уже протягом 20 років. Цьогорічне свято дитинства дещо  відрізняється від попередніх.
    День захисту дітей розпочався у бібліотеці. Тут відбувалися 3 локації: одні завзято змагалися у шахово-шашковому турнірі, інші вправлялися у декоративному розпису вазочок, треті - передавали свої емоції, враження і  мрії у малюнку на асфальті на  тему: "Єдина країна".
      Далі святкування перемістилося на майданчик у центрі мікрорайону. Зі святом малечу привітав заступник міського голови Олександр Білак. Розважальну програму для діток підготували студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв (директор Шетеля Н. І.), а  чудовий спів вокаліста Віталія Горбея зібрав навколо себе багато дітвори, які весело підспівували і танцювали разом з артистом. Ігри та конкурси студентів 3 курсу спеціальності "Сценічне мистецтво " (Михайловський О. та Баник В.) настільки сподобалися діткам, що вони довго не відпускали їх зі сцени. В іграх була задіяна вся малеча. Завершила свято і порадувала своїм чудовим співом зірка мікрорайону Катерина Дундук.
   Свято організували бібліотекарі та ініціативна група проекту "Сокоти свій Варош" за підтримки МОМ та Європейського Союзу. 130 діток, які активно приймали участь у заходах проекту одержали подарунки. Мама одного з хлопчиків сказала: "Мрії збуваються". Виявляється, хлопчик давно чекав м'яча.
  На святі розповсюджувалися інформаційні листівки на екологічну тематику та плани заходів проекту  на червень.












































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...