пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Ужгород: подорож із минулого у сьогодення.

     Ужгород - особливе місто. Це домівка наших сердець. У кожного з нас Ужгород - свій неповторний.
      На святкування Дня народження свого міста у бібліотеку завітали другокласники ЗОШ №8 (Тюшка Т. Ю.). Тут їх чекало багато цікавих веселих локацій та  цікавої і корисної інформації. Прийнявши вітання від бібліотекарів, діти залюбки переглянули цікавий відео-фільм «Прийми у своє серце Ужгород». У відеомандрівці діти познайомилися з історією міст, його географією, культурою та видатними постатями, що творили історію.
                Школярі також вітали своє місто  віршами та піснею «Це мій Варош, це моє місто». А далі кожен обвів свою долоньку на папері і вирізав листівку, на якій написав своє побажання для рідного міста. Найчастіше це – мир і кінець війні.     А на завершення всі присутні вийшли на вулицю і прийняли участь у флешмобі  «Ужгород - місто моєї мрії».
                Протягом дня діти бажали своєму місту: добра, миру, злагоди, процвітання, позитиву, краси, росту, чистоти, достатку, багато туристів та ін..
                Такі заходи не залишають юних ужгородців байдужими і допомагають в майбутньому стати справжніми добротворцями на своїй землі





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...