пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

Все починається з добра, все починається з любові..

 
      З нагоди відзначення 100- річчя з Дня народження Василя Олександровича Сухомлинського - педагога, письменника, науковця, який своєю натхненною працею вплів славну сторінку в історію українського народу, у нашій бібліотеці пройшов виховний захід "Все починається з добра, все починається з любові...".
       Для учнів 4-класів УЗОШ №12 (вчителі Марія Трофименко та Любов Кирлик) бібліотекар Надія Демидчук підготувала цікаву розповідь про життя і творчість великого педагога. Діти уважно слухали про дитячі роки, "школу радості" Сухомлинського та "школу під голубим небом", переглянули відеофільм та презентацію за творчістю видатного письменника і вчителя, знайомилися  з книгами автора, що є в бібліотеці.
       Вся зустріч була пронизана темою добра, гарних вчинків.  Особливо школярі  зацікавилися моральними заповідями Сухомлинського для дітей. 
Працівники бібліотеки побажали своїм читачам робити добрі  і корисні справи, читати твори письменника і знаходити у них відповіді на всі запитання, які їх турбують.
      На завершення   кожен учасник заходу отримав із "Скриньки доброти" книжкову закладку із заповідями великого Педагога.














Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...