понеділок, 22 січня 2024 р.

Величний день єднання

 

 


22 січня відзначають День Соборності України – одне з найважливіших державних свят. В цей день у 1919 році під час проголошення Акту Злуки українських земель здійснилася мрія українців про єдину і незалежну Україну.

Сьогодні на захід, приурочений до Дня Соборності України, працівники бібліотеки завітали до третьокласників  УПШ «Престиж» (кл. керівник Булина Т.І.).  Бібліотекарі провели історичний екскурс «Величний день єднання», на якому школярі дізналися про історичні події 105-річної давнини. Всі присутні виконали Державний Гімн України. А ще діти власноруч виготовили із фоамірану відбитки своїх долоньок і склали їх у Ланцюг Соборності навколо карти України як знак підтримки територіальної цілісності нашої держави.

Захід проходив під гаслом «Наша єдність – наша зброя!». Адже сьогодні День Соборності має особливе значення для нашої країни. Ворог знову прагне знищити українську єдність та незалежність і окупувати нашу землю. Але українці щодня доводять ворогу і всьому світові, що в єдності ми непереможні.

Щиро дякуємо нашим захисникам, завдяки мужності яких живе нескорена, соборна Україна.

З Днем Соборності України! Будьмо єдиними і неподільними навіки!



























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...