четвер, 27 червня 2013 р.

Про нас пишуть !

В Ужгороді запалала ялинка "на районі"

 

Опубліковано  23 грудня , 14 : 02 PM | 

0_k__5052-4 19 грудня ще одна ялинка запалила в Ужгороді свої вогні. Цього разу на розі вулиць 8-Березня та Грушевського.

Це свято відкрило цикл Новорічно-Різдвяних свят «Від Миколая до Різдва». Вже традиційно свято Миколая для малечі мікрорайону організували і провели працівники дитячої бібліотеки-філії №2 та КП ЖРЕР №5 при підтримці депутата Анатолія Ковальського.

Дітвору розважали казкові герої, серед яких були Антипко та Ангел, а Дід Мороз та Снігуронька уважно вислухали діток, що розповідали віршики новорічного циклу, колядки та водили навколо ялинки запальні хороводи. Жодна дитина не залишилася без солодкого подарунку від Миколая. А вогні новорічної ялинки будуть радувати око жителів мікрорайону усі свята.

Соціо , ,

Зберегти
0

 

 

 

 

15 травня 2013, 14:35

Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Дитино Закарпаття! Повір у себе!

fotoІ у тебе повірять інші! Закарпатський тур Всецкраїнського дитячого фестивалю відбувся сьогодні під відкритим небом на дитячому майданчику на перетині вулиць Грушевського-8 Березня в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді.

Загальнодержавний фестиваль “Повір у себе, – і у тебе повірять інші” відбудеться в рамках проведення у 2013 році Року творчості. Учасниками заходу є діти та молодь з функціональними обмеженнями та їх батьки, а також інші категорії дітей.

 

Закарпатський тур відбувся сьогодні під відкритим небом, на дитячому майданчику на перетині вулиць Грушевського-8 Березня. Організатори фестивалю виступили Закарпатський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді а також бібліотека-філія №2 ЦБС Ужгорода, повідомляє Заголовок.

 

Упродовж 3-годинної програми діти презентували свою творчість у різних номінаціях зокрема образотворчому мистецтві, вокалі, рукоділлі, грі на музичних інструментах тощо. Участь у святі взяли дітки з обмеженими можливостями з різних куточків області, вихованці дитячих садочків і малеча з батьками, які прийшли на свято.

 

Упродовж програми дітей розважали клоуни із Закарпатського обласного театру ляльок «БАВКА», також діяла виставка дитячих робіт. Переможці обласного фестивалю з числа дітей з обмеженими можливостями не лише поїдуть на Всеукраїнський конкурс “Повір у себе, і в тебе повірять інші”, а й матимуть змогу відпочити цього літа в “Артеку”.

 

Захід відбувається за підтримки обласної державної адміністрації та Ужгородського міськвиконкому.

 

 

15 травня 2013, 14:35

Karpatnews.in.ua — Новини Ужгорода, Мукачева, Закарпаття та України

Немає коментарів:

Дописати коментар

#сокоти_сакури!2024