вівторок, 14 лютого 2017 р.

Майстер-клас до дня Валентина


Результат пошуку зображень за запитом "картинки до дня святого валентина"14 лютого світ відзначає День Святого Валентина. Як і на будь-яке інше свято, в цей день  прийнято дарувати подарунки, сувеніри і валентинки.
Користувачі нашої бібліотеки також готувалися до цього свята. Напередодні дня Святого Валентина в бібліотеці відбувся майстер-клас, присвячений цьому дню. Учасниками цього дійства були не тільки діти, а й  дорослі. Захід розпочали студенти  Ужгородського коледжу культури і мистецтв Крічфалушій Т.С. , Росоха Н.Ю. та Чекета О.С розповіли історїю походження цього свята за легендою про Святого Валентина.
 Усі присутні мали можливість переглянути документальний фільм про життя та діяльність Андрія Доніченка, який у знак любові до всього оточуючого підготував своїми руками   сердечка-підвіски і ангелочків для розмалювання. Він є засновником ГО «Паралельний світ», яка об’єднує людей з обмеженими фізичними можливостями.
Діти і дорослі творчо підійшли до цього завдання та із задоволенням розмальовували витвори  мистецтва. Кожний учасник отримав два сердечка, одне з яких повісив на символічне дерево життя, а друге – залишив собі на згадку про цей день.
Загалом розфарбовування сердечок – це захоплююче заняття, яке принесло задоволення і хороший настрій всім учасникам майстер-класу. А тим, хто не зміг прийти на майстер-клас, радимо уважно стежити за нашим блогом, адже це не остання творча подія у нашій бібліотеці.

































Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...