вівторок, 28 лютого 2017 р.

Леся Українка - дочка свого народу

      Результат пошуку зображень за запитом "леся українка вірші"                             

Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, які проходять практику в нашій бібліотеці – Крічфалушій Т. та Росоха Н. разом з головним бібліотекарем  Демидчук  Н. відвідали ЗОШ №8 та побували на уроці української літератури у 9-х класах. Ними була проведена літературна година «Леся Українка – дочка свого народу». Студенти  ознайомили учнів з маловідомими фактами про життя і творчість української поетеси. Доповненням до всього сказаного Демидчук Н. продемонструвала  учням книжкову  виставку  « Я була малою горда, - щоб не плакать , я сміялась». 
         На завершення студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв провели профорієнтаційну бесіду з учнями, де розповіли про спеціальності,  за якими готують спеціалістів коледжу. Майбутнім випускникам  9-х класів роздали  буклети про коледж та запросили на «День відкритих дверей»,  який відбудеться 18 березня 2017 року.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...