понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Духовна єдність поколінь.

    Другий місяць осені в нашій бібліотеці розпочали з вшанування представників старшого покоління. В цей день в бібліотеці  зібралося більше 30  ветеранів війни та праці для  відзначення Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветерана України.
Завідуюча бібліотекою М.М. Форкуца привітала учасників та гостей зібрання, подякувала їм за те, що багато років поспіль вони діляться досвідом з молодшими поколіннями користувачів бібліотеки, побажала їм здоров’я, довголіття і добра.
Директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко також привітав присутніх зі святом, побажав міцного здоров’я та щасливого довголіття, а також поінформував про роботу Ужгородського місцевого центру з надання БВПД.
Також перед присутніми виступили:  Митровцій В.В. –  голова Червоного Хреста Ужгорода  та голова ради ветеранів міста Кульнєв В.М.
Увага гостей була зосереджена на індивідуальних та соціальних проблемах людей поважного віку та належній оцінці їхнього внеску в життя громади міста.
1 жовтня відзначається і День музики, тому бібліотекарі підготували присутнім для перегляду документальний фільм про життя і творчість американської співачки українського походження  Квітки Цісик. Люди шанованого віку буди вражені долею співачки і за чашкою гарячого чаю та запашної кави ще довго спілкувалися у залі.

































Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...