понеділок, 19 грудня 2016 р.

Святкове дійство до Святого Миколая в бібліотеці

       Напередодні чарівної ночі перед Святим Миколаєм в нашій бібліотеці відбулося святкове дійство "Миколая ми чекали, цілий рочок виглядали". Його учасниками стали найкращі самі активні користувачі нашої бібліотеки зі своїми батьками.Розпочалося дійство виступом учнів
4 - В класу ЗОШ №8 (вчитель Тетяна Тюшка ), які підготували святкову програму із піснями, танцями та віршами про Чудотворця. Катерина Дундук порадувала чарівним співом присутніх виконанням пісень на різдвяну тематику.
      Лампадку з Вифлеємським вогнем миру до зали занесли маленькі пластуни, як знак миру і благополуччя для нашої землі. Завідуюча бібліотекою Марія Форкуца подякувала за цей вогонь і запевнила присутніх, що він зберігатиметься в бібліотеці, як знак світла, тепла, миру і великих сподівань на майбутнє.
     Не обійшлося свято без Святого Миколая. Цього разу прийшов він не сам, а зі своїми помічниками. Ними були Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та депутат Ужгородської міської ради Анатолій Ковальський, які привітали усіх присутніх зі святом. Не залишилася без подарунка жодна дитина, яка була присутня на святі.


     



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...