пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Весна починається з Шевченка

Результат пошуку зображень за запитом "тарас шевченко"

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас новим , неповторним.
         Як весна оновлює природу, так  само поезія Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесними і милосердними, щиро любити свій народ, свою Україну. У ці весняні дні у нашій бібліотеці проведено майстер-клас, присвячений творчості Шевченка на тему: «Весна починається з Шевченка» .
         Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Росоха Н., Крічфалушій Т. та  Чекета О., які проходять переддипломну практику у бібліотеці, підготували для користувачів цікаву презентацію творчості Кобзаря. Громадська організація «Паралельний світ » (А. Доніченко) та  бібліотекарі підготували вироби для інсталяції за творами Великого Кобзаря.
         Окремою умовою для участі у майстер-класі було вивчити напам'ять вірш Тараса Григоровича Шевченка . Діти залюбки читали  твори  поета, розфарбовували підготовлені членами «Паралельного світу»  дерев’яні вироби кольорами весни.
         У залі линули пісні, написані за творами Шевченка і панувала  святкова весняна атмосфера, адже для усіх українців Шевченко є символом України і джерелом національної  свідомості для наступних поколінь. Захід був яскравим, колоритним, різнобарвним завдяки спільним зусиллям студентів, колективу бібліотеки та їх соціальних партнерів.





























Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...