понеділок, 18 грудня 2017 р.

"У шапці-невидимці Миколай несе гостинці " - бібліосутінки в бібліотеці.



     






Під такою назвою в нашій бібліотеці пройшло святкове дійство, учасниками якого стали учні 3 Б класу НВК "Первоцвіт" (вчитель Головачко Т. М.). Діти підготували святкову програму з піснями, танцями, віршами про Cвятого Миколая. Своїми виступами подарували усім присутнім святковий настрій.
      Окрім того наша бібліотека зібрала в своїх стінах найактивніших маленьких своїх користувачів. Учасниками нашого свята також стали діти зі Сходу України,  які активно виступали на святі.
      В свою чергу до зустрічі з дітворою працівники бібліотеки підготували відео-презентацію про земне життя Чудотворця.
       Святий Миколай, який завітав до діток тепло привітав усіх, поблагословив їх на усякі гаразди, а ще приніс подарунки. Для такої великої кількості дітлахів не обійшлося і без добрих помічників Чудотворця. Цього року ним став заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак. Олександр Павлович  передав вітання від Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, побажав дітям здоров'я, гарних успіхів у навчанні, миру в Україні та в кожній українській родині.
       Свято Святого Миколая є символом Добра і Милосердя. Це  свято є особливо бажаним,  як для дітей, так і для дорослих, свято, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери, і всіляких приємних сюрпризів. Працівники нашої книгозбірні вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогли повірити  в чудо, в здійснення бажань і мрій.

































Немає коментарів:

Дописати коментар

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...