вівторок, 12 березня 2019 р.

Пізнавально-поетична година «Шевченкові вірші, мов квіти весняні…»

І в сім’ї великій, новій,

Де вкраїнські люди,
Завжди слово українське
І Шевченко буде.
Весна – пора нового життя. Нам вона асоціюється з іменем Великого Кобзаря – Т.Г.Шевченка. Адже, щороку в березні, ми святкуємо День народження видатного поета і славного сина українського народу.
205 річницю з Дня народження  Кобзаря у нашій бібліотеці відзначали разом з другокласниками ЗОШ №8 (вчитель Тюшка Т.Ю.). Присутні ознайомилися з виставкою-інсталяцією «Садок вишневий коло хати» та творами Шевченка для дітей. Протягом години діти відкривали для себе Шевченка-поета та Шевченка-художника, мандруючи тими стежками, якими ходив Тарас.  У справжнє дійство перетворилися голосні читання творів Шевченка у виконанні дітей та бібліотекарів. Присутні були вражені виконанням самими дітьми поезії «Мені однаково…» у стилі неофолк (група «Скрябін»). На завершення всі разом вшанували велич Шевченка, а працівники побажали діткам вирости такими талановитими, як Кобзар, любити рідний край, як любив його Тарас, вивчати Шевченкове слово та виконувати його заповіти.



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...