вівторок, 26 листопада 2019 р.

Акція "16 днів проти насильства".

      25 листопада світова спільнота відзначає Міжнародний день проти насильства щодо жінок. До проведення цієї акції долучилося і наше місто. Закарпатським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з нашою бібліотекою, Закарпатським обласним центром соціально-психологічної допомоги та Комунальним закладом вищої освіти “Ужгородський інститут культури і мистецтв” Закарпатської обласної ради цього дня в місті над Ужем було проведено обласний інформаційно-просвітницький захід, яким розпочато цикл заходів, приурочених щорічній Всеукраїнській акції “16 днів проти насильства”.
   До участі в акції долучилися і працівники першої в області мобільної групи реагування на факти домашнього насильства управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
    Основна мета даного заходу – здійснення комплексної роз’яснювальної роботи серед різних категорій сімей, дітей та молоді щодо запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.
   Захід розпочався проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи з мешканцями міста Ужгород (вул. Минайська - вул. Грушевського - вул. 8–го Березня). Серед містян розповсюджено блокноти, листівки соціального спрямування та вручено квіти із символікою білої стрічки, адже цей день називають “Днем білої стрічки”.
      Продовжився захід на базі нашої бібліотеки проведенням лекційних та тренінгових занять за участі студентів спеціальності “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” Комунального закладу вищої освіти “Ужгородський інститут культури і мистецтв” Закарпатської обласної ради, небайдужих громадян, представників громадських організацій.


































Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...