пʼятницю, 29 листопада 2019 р.

STOP - наркотик! NO - CНІД !

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом Закарпатським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з нашою бібліотекою, Центром з профілактики та боротьби із СНІДом Закарпатської обласної ради, Комунальним закладом вищої освіти “Ужгородський інститут культури і мистецтв” Закарпатської обласної ради та Благодійною організацією “Закарпатське благодійне товариство мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом” організовано та проведено інформаційно-просвітницький захід з відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.  
Мета заходу – привернути увагу суспільства до епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу у державі, нагадати про те, що ця проблема стосується кожного, а байдужість до неї може стати причиною смертей десятків тисяч людей.
Розпочалася акція проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи з мешканцями міста (вул. Минайська - вул. Грушевського - вул. 8–го Березня). Серед містян розповсюджено блокноти, листівки соціального спрямування та вручено квіти із символікою червоної стрічки, яка є символом солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД.
Продовжився захід на базі нашої бібліотеки проведенням лекційних та тренінгових занять за участі студентів спеціальності “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” Комунального закладу вищої освіти “Ужгородський інститут культури і мистецтв” Закарпатської обласної ради, старшокласників Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8, небайдужих громадян, представників громадських організацій. Серед учасників заходу проведено різноманітні конкурси, відеолекторії, виступи студентів, вчителів, соціальних працівників, лікарів з даної тематики.































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...