пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

Книга єднає країну!

    Всеукраїнський тиждень дитячого читання щороку проводять у дні весняних канікул. В цьому році,  враховуючи карантинні обмеження, наша бібліотека, як і всі інші, знаходить нові способи надання послуг, проведення заходів, щоб не втратити зв'язок із своїми користувачами.

            Всі заходи проведені в онлайн режимі під гаслом «Книга єднає країну!»

        Для популяризації книг українських і зарубіжних авторів, які користуються високим попитом серед наших користувачів, створено віртуальну виставку «Коло ювілярів 2021 року».

        Протягом Тижня дитячого читання створено відео-презентації до 140 річчя  з дня народження Марійки Підгірянки та за творчістю Г. - Х. Андерсена.

        Онлайн відвідувачі нашої сторінки мали можливість переглянути онлайн-вернісаж робіт учасників  художньої студії «Чарівна палітра» (керівник Гудь О. І.), створених до прочитаних творів.

        Тиждень дитячого читання об’єднує не лише читачів і творців книги, але й  допомагає долучити до читання дітей та їх батьків. Спілкування з книгою викликає бажання приймати участь у різноманітних заходах, що проводяться у нашій бібліотеці.

     … А поки що, до закінчення карантину, книжки чекають своїх читачів на полицях у бібліотеці.























        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...