пʼятницю, 10 вересня 2021 р.

Ужгород – єдина родина


                  Золотої вересневої пори Ужгород святкує День міста. Це подія, коли кожен містянин відчуває себе часточкою єдиної родини.

     Вже стало доброю традицією,  коли до святкування Дня народження міста у нашій бібліотеці долучаються і дорослі, і малі мешканці мікрорайону.

   З хорошим настроєм та позитивними емоціями з присутніми ділилися ведучі свята «Ужгород – єдина родина» бібліотекарі Оксана Прокопець і Надія Росоха та представили відео-ролик про Ужгород.

     Відкрила святкову програму з піснею «Єдина родина» учениця 7 – Б класу УЗОШ №12 Поліна Козел.

  Емоційного забарвлення святу додали вихованці Школи Святого Франциска, які декламували вірші про Ужгород та співали пісні.

    Порадувала своїм виконанням молода поетка Оксана Чекета , яка саме до Дня народження міста написала вірш про Ужгород.

   Вперше на святкуванні у бібліотеці виступили слухачі Університету третього віку ГО «Справа Кольпінга в Україні».Задушевні пісні у виконанні місцевих аматорів примушували глядачів натруджувати долоні.

       На свято завітали заступник Ужгородського міського голови Василь Васильович Гомонай та начальник управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Ольга Михайлівна Василиндра. Василь Васильович висловив вдячність людям, які живуть і працюють на благо рідного міста, побажав мирного неба, достатку, і виразив впевненість, що місто буде розвиватися і стане кращим із кращих міст у світі. А завідувачка Марія Форкуца подякувала міській владі за виділені  кошти на закупівлю нової літератури для нашої бібліотеки та побудований у дворі спортивний майданчик.

            День міста у бібліотеці став Днем дружби ужгородців.

           По закінченні свята кожен із учасників мав можливість насолодитися ароматною кавою та смаколиками.

            Дякуємо всім за участь в організації святкування!



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...