середу, 1 червня 2022 р.

Нам потрібне мирне небо синє-синє, світле-світле

 

За підтримки Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради День захисту дітей пройшов у нашій бібліотеці в патріотичному дусі. Напередодні цього свята відкрито виставку дитячих малюнків  «Нам потрібне мирне небо синє-синє, світле-світле» учасників творчої студії «Чарівна палітра».

Свято, як завжди, розпочалось з привітань, музики, співу. А потім всі учасники розійшлись по різних майстер-класах, що працювали на майданчику дитячих мрій, а саме: створювали орігамі-метеликів, малювали малюнки для захисників України, декорували дерев’яні поробки янголів-охоронців. Спеціальний патріотичний майстер-клас був і для наймолодших - дітки розмальовували голубів миру для наших захисників. Діти з захопленням малювали, створювали прикраси, використовуючи кольори українського прапора. До заходу долучилися і діти вимушено переміщених осіб з різних міст України. На своїх роботах учасники заходу писали щирі слова підтримки та віри в перемогу.

Всі дитячі роботи будуть передані волонтерам для поранених бійців ЗСУ.

Після проведеного флеш-мобу всі зрозуміли, що найбільшою мрією наших дітей є бажання зупинити війну, дочекатися миру і жити дружно і щасливо.

Традиційно, по завершенні свята всі учасники отримали солодощі.













































Немає коментарів:

Дописати коментар

#сокоти_сакури!2024