четвер, 1 червня 2023 р.

Живе у всьому світі народ веселий - діти

 

Діти – маленькі частинки нашого життя, які наповнюють його радістю і теплотою. Перший день літа – Міжнародний день захисту дітей. Яскраві і незабутні враження подарували дітям в цей день бібліотекарі.  Упродовж дня у бібліотеці була представлена виставка малюнків творчої студії «Чарівна палітра». У бібліотечному дворику діти на аркуші паперу пальчиками малювали калину – символ України. Майстер-клас зі спін-арту від Валентини Кубик, розваги просто неба та патріотично-виховний захід, який пройшов у святковій та веселій атмосфері,  дозволили дітям у такий важкий для країни час подарувати краплину радості та щастя. Завершенням свята стала патріотична локація, на якій діти підписали на прапорі України побажання для воїнів ЗСУ.

Дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє у мирній країні. Нехай кожна дитина буде щасливою! Україна переможе!














































































 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ким я мрію бути?

  У перший день травня, коли світ відзначає день весни і праці, на занятті з ПСП з елементами творчості у бібліотеці з дітками говорили про ...