пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Літній табір відпочинку Школи Святого Франциска

 

Діти з нетерпінням дочекалися канікул і планують свій відпочинок. А найкращий відпочинок для дітей – активний та багатий на нові враження.

Для вихованців Школи Святого Франциска розпочав роботу літній табір відпочинку. У перший день роботи табору діти відвідали бібліотеку і прийняли участь у пізнавально-розважальній програмі «Твоє здоров’я. Твої правила. Твоя безпека.». Бібліотекар Н.Й.Демидчук провела бесіду про техніку безпеки на літніх канікулах. Закликала дітей завжди пам’ятати  елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсованим. Ще пройшлися стежинками здоров’я і виконали кілька ігор: «Аптека природи», «Корисно - отрута», «Антиреклама», «Збери пазл»  та розгадували кросворд на тему гігієни.

Разом згадували, що категорично забороняється влітку дітям і яких правил потрібно суворо дотримуватись. Головне, що зрозуміли діти – для обережності та розважливості немає канікул, а щоб «Здоров’я міцне мати, слід про нього щодня дбати».




























Немає коментарів:

Дописати коментар

Ким я мрію бути?

  У перший день травня, коли світ відзначає день весни і праці, на занятті з ПСП з елементами творчості у бібліотеці з дітками говорили про ...