вівторок, 4 червня 2024 р.

Сонячний настрій дитинства

  Дитинство – час віри у фей та єдинорогів, період крилатих мрій та очікування дива. Діти сьогодення – це діти, чиє дитинство зіпсоване та скалічене страшною війною. Але кожна дитина у світі має право жити під мирним небом, у світі, де немає війни і болю. Дорослі завжди повинні захищати і підтримувати дітей і створювати такий світ. А про війну, щоб наші найменші українці знали тільки зі сторінок книг. Саме за таке майбутнє стоять на захисті нашої держави наші захисники, воїни ЗСУ.
1 червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Для України він зараз як ніколи актуальний.
Напередодні свята бібліотека і бібліотечний дворик перетворилися у центр дитячих розваг. Бібліотекарі разом з партнерами підготували різні локації. З цікавими активностями для найменших, захопливі майстер-класи, рухливі ігри, співи і танці. На заході були діти, батьки яких воюють, які зникли безвісти, з інклюзією, ВПО та активні користувачі бібліотеки. Кожен момент був сповнений радістю та солодкими ласощами.
Бажаємо кожній дитині мирного неба над головою, здійснення мрій, веселих та надійних друзів, безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету і кожен з її маленьких мешканців буде здоровим, щасливим, зігрітим любов’ю рідних сердець!











































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Шахи – королівська гра

  20 липня у всьому світі відзначають Міжнародний день шахів.  Шахи – це стратегічна гра з елементами мистецтва, науки й спорту. Вони – так...